Boccia

2022.12.01. 18:01

A pécsi boccia csapat vitte a prímet a 2022. évi Országos Bajnokságon

Móga Richárd

Forrás: PTE PEAC Lendület

Sziporkázott a 2022. évi Országos Bajnokságon a PEAC boccia csapata, ugyanis három arannyal, két bronzzal és két hatodik, pontszerző hellyel lettek gazdagabbak.

A baranyai kiválóságok 24 győzelmével szemben csupán 7 vereség áll. Fényesebb nem igazán tudott lenni szereplésünk, mert két kategóriában is egymás ellen játszottak az elődöntőben.

Szappanos Zoltán, az együttes trénere: – Sportolóink igazi stratégák voltak, ezzel tűntek ki és lettek győztesek. Hallgattak az ösztöneikre, bíztak magukban, megfogadták edzőjük és segítőik tanácsait. Felhívtuk a figyelmüket arra, hogy az lesz a pályán, amit ők magukban eldöntenek, kimondanak a mérkőzés előtt közvetlenül, a pályára lépés előtt. És így is lett. A siker kulcsa mindemellett az az erős közösség, összetartás, bizalom ami sportolók, segítők, edzők, szurkolók, támogatók és az egyesület között van. Sikerült, büszke vagyok mindenkire, aki velünk dolgozik.

Eredmények:

BC4-egyéni:

1.hely Szabó Alexandra

 3.hely Berkes Gergő

 Hazai 1-egyéni:

1.hely Koleszár Gréta

 6.hely Rózsa István

Hazai 2-egyéni:

1.hely Sipos András

3.hely Kienle Kinga

6.hely Virágh Attiláné.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában