Labdarúgás

2022.12.07. 12:01

Az ősz során kisközösségek mérték össze tudásukat, de tavasszal folytatódik a küzdelem

Móga Richárd

Forrás: MLSZ BMI

Véget értek az őszi fordulók küzdelmei az MLSZ Baranya Megyei Igazgatósága által kiírt Kisközösségek Alternatív Labdarúgó Programjában.

A programban körzetenként három-három torna került megrendezésre ősszel, az egyes tornák helyezései után pontot kaptak a résztvevő csapatok.

Komlói-körzet:
Három fordulót követően a 6-11 éves korosztályban a Bikali Sasok, a 12-15 éves korosztályban a Mágocsi Aranycsapat 2, míg a 16 év feletti korosztályban a Komló-LST MSE csapata foglalja el az aktuális tabellán a képzeletbeli dobogó legfelső fokát.

Komlói körzet aktuális tabellája az őszi fordulókat követően:

 

Pécsi-körzet:
Három torna után a Faláb FC a Non Stop FC csapatát megelőzve magabiztosan, 4 ponttal többet gyűjtve vezeti a pontvadászatot.

Pécsi körzet aktuális tabellája az őszi fordulókat követően:

 

Mohácsi-körzet:
Az őszi fordulók küzdelmei alapján a Siklósi Bikák csapata toronymagasan, 13 egységet szerezve áll az őszi tabella élén.

Mohácsi körzet aktuális tabellája az őszi fordulókat követően:

 

Sellyei-körzet:
7 csapat részvételével került megrendezésre november 12-én a Sellyei körzet utolsó őszi fordulója Vajszlón. Három tornát követően a 6-11 éves korosztályban az újonc Lakócsa, a 12-15 éves korosztályban pedig a Hirics FC csapata várja a legelőkelőbb helyről a tavaszt.

Sellyei körzet aktuális tabellája az őszi fordulókat követően:

 

A bajnokság tavasszal folytatódik, a csapatok körzetenként három tornán mérkőznek meg újra egymással.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában