Vízilabda

2022.12.02. 11:00

Barátibb hangulatban folytatja bajnokságot a Vasút

Sz. Zs.

Fotó: Bujdos Tibor

A 6. forduló nyitómeccsén, december 2-án, azaz péntek este hétkor a Szegedet fogadja az OB I.-ben a PVSK-Mecsek Füszért férfivízilabda-csapata. Az eltiltását töltő Török Viktor vezetőedzőt ezúttal Barát Ferenc másodedző helyettesíti a kispadon. Aki rögtön azzal vezette fel a klub Facebook-oldalán esélylatolgatását, hogy nem tudja, az ő nevét is igazoló sokkal kevésbé temperamentumos habitusa jó tesz, vagy épp ellenkezőleg, hátrányára válik-e majd a csapatnak.

Ha neki kevésbé is, játékosaiknak biztosan szükségük lesz legjobb harci kedvükre, ha a Tisza-partiak ellen javítani szeretnének eddigi mérlegükön, márpedig biztosan szeretnének. Amit nem könnyít meg, hogy a tabellán ugyan csak egy pozícióval előttük, a 9. helyen tanyázó vendégek lényegesen jobb gólkülönbséget jegyeznek, vagyis eddig inkább szórták, mint kapták a találatokat.

Ahogy az ideiglenes mester fogalmaz, a Szegedet ráadásul nagyon motiválhatja a két körrel ezelőtt a nem túl acélos sereghajtó KSI-nél elhullajtott pontok másoktól történő visszagyűjtése is, így nem ígérkezik könnyűnek ez a négyszer nyolc perc sem Pécsett.

Pozitívumként könyvelve el ugyanakkor, hogy a a legutóbbi forduló óta sikerült jól összerakni a játékukat, megpróbálva kijavítani azokat a hibákat is, amelyeket gyakran elkövettek a korábbiakban.

A pólósok az idén is meghirdették karácsonyi plüssgyűjtő akciójukat – erről bővebb hírben is tudósítottunk a bama.hu-n – aminek jegyében ezt a találkozót belépőjegy nélkül tekinthetik meg mindazok, akik hozzájuk csatlakozva felajánlott plüssállatokat hoznak a Hullámfürdőbeli meccsre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában