Quad

2022.12.07. 19:01

Bearanyozta az évet: ámulatba ejtett mindenkit az egerági tehetség

Eredményes, élménygazdag évet tudhat maga mögött a tizenhat esztendős egerági Ocskó Barnabás, aki élete első külföldi versenysorozatán bizony letette a névjegyét, ugyanis nem volt senki, aki jobban teljesített volna nála. Bajnoki címmel a zsebében nem dől hátra, hiszen jövőre még magasabb fokozatra kapcsolna az adrenalint hajszoló baranyai tehetség.

Móga Richárd

Forrás: O. Kun Zsófia

Már az elmúlt időszakban is ódákat lehetett zengeni a tizenhat éves egerági Ocskó Barnabásról, aki a quadozás világában találta meg önmagát, ráadásul futószalagon szállítja a szebbnél szebb eredményeket. Igencsak eredményes évet tudhat maga mögött, de legutóbb Horvátországban, élete első külföldi versenysorozatán ejtett ámulatba mindenkit.

Mint arról már korábban is beszámoltunk, a baranyai fiú nem szégyenlősködött, felvette a kesztyűt a Horvátországból, Szerbiából, Szlovéniából, valamint Bulgáriából érkező indulókkal. A versenysorozat három helyszínen zajlott, ráadásul mindenhol két futamon kellett helytállni, mialatt a pontokat gyűjthettek az adrenalint hajszolók. Ocskó Barnabás minden próbatétel után dobogóra állhatott, s ezzel jó eséllyel várhatta az eredményhirdetést, amit vasárnap tartottak a horvátországi Oriovacban.

A fiatal sportoló pedig learatta a munkájának gyümölcsét, ugyanis ünnepélyes keretek között kiderült, hogy Ocskó Barnabás lett a 2022-es év bajnoka.

– Az edzések, az idő és a befektetett munka megtérült – kezdte nyilatkozatát lapunknak az egerági tehetség. – Nagyon büszke vagyok erre a horvát bajnoki címre. A következő esztendőben további megmérettetésre készülök majd nemzetközi szinten, s bízom benne, hogy sikerül hasonlóan szép eredményekkel előrukkolnom.

Forrás: O. Kun Zsófia

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában