Kosárlabda

2022.12.09. 11:45

Gyors visszarendeződéssel és akarattal nagy esélye lehet a sereghajtó pécsieknek

Móga Richárd

Fotó: Vajda János

Nagy feladat előtt állnak a női élvonalbeli kosárlabdacsapatok. A sereghajtó és eddig még nyeretlen PINKK-Pécsi 424 a három győzelmet jegyző TFSE-MTK csapatát látja vendégül szombaton 18.30-kor. Már csak a tabellát is látva komoly esélye van arra Kovács Dénes együttesének, hogy megszakítsa rossz sorozatát, de nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy legutóbb milyen kevésen volt a pécsi diadal.

Kovács Dénes, a PINKK vezetőedzője: – Szombaton a TF gárdáját fogadjuk. Soron következő ellenfelünk mindenképpen egy többre hivatott csapat, több balszerencsés vereséget is elszenvedtek idén. Nemrégiben cserélték le az egyik idegenlégiósukat, így kicsit átalakult a szerkezetük, ami talán kapóra jöhet nekünk. Kulcs lesz a támadásainkból a védekezésbe való gyors visszarendeződés, és az ellenfél lassítása, valamint alapnak kell lennie, hogy legalább olyan akarattal játszunk, mint az előző fordulóban a BKG ellen. Ha mindezeket el tudjuk érni, akkor biztos vagyok benne, hogy olyan eredmény fog születni, amit már régóta megérdemelnénk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában