Futsal

2022.12.05. 12:01

Lenullázná az éllovast a PTE-PEAC futsalcsapata

Móga Richárd

Forrás: PTE Sportiroda

Igazi rangadóhangulat várható hétfőn este a Lauber Dezső Sportcsarnokban, ugyanis a PTE-PEAC futsalcsapata az éllovas TFSE-Bestrong ellen nyújthatja tovább pazar szériáját.

Jelen állás szerint ennél a két együttesnél nincs jobb formában lévő csapat az NB II.-es bajnokság nyugati-csoportjában, így a semleges szurkolók számára is egy parázs, kiélezett csata várható. A számok alapján valamelyest a pesti alakulat számít esélyesebbnek, hiszen tizenkét forduló elteltével még nem talált legyőzőre, ráadásul kevesebb kapott és több lőtt góllal büszkélkedhet, mint a házigazda.

Mindenesetre nem olyan meglepő, hogy sikerre éhes Élő Tibor legénysége, ugyanis az elmúlt éveket tekintve most teljesít a legjobban, na meg van miért visszavágni, hiszen szeptemberben egy tízgólos összecsapáson maradt alul a PEAC, pedig némi szerencsével ez másképp is alakulhatott volna.

A két gárda között hét pont van, így egy pesti győzelem esetén elszakadna a listavezető, de egy hazai diadal komoly hadüzenet lenne a vetélytársaknak.

A párharc 20 órakor kezdődik a Lauber Dezső Sportcsarnokban. A belépés mindenki számára díjtalan.

 

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában