Kézilabda

2022.12.03. 09:30

Magával kell most foglalkoznia a Sport36-Komlónak

K. B.

Forrás: Shutterstock

Egy olyan mérkőzésen tér vissza szurkolói elé a Sport36-Komló NB I.-es férfikézilabda-csapata, amely igazán különleges a nyáron igazolt jobbátlövőjének, hiszen korábbi csapata, a Telekom Veszprém érkezik szombaton 18 órára az Eszperantó térre. 

– Mindig jó érzés játszani a volt csapatom ellen – kezdte a korábban a Veszprém kötelékében pallérozódott Szuharev Lev a Komló közösségi oldalán. – Van bennem egy vágy, hogy megmutassam, mennyit fejlődtem. Ez egy jó visszacsatolás lesz nekem is, ha látom, mit tudok kihozni magamból. 

A bajnoki címre hajtó óriás elleni találkozót a bányászoknak fel kell arra használniuk, hogy a következő, Gyöngyös otthonában játszandó összecsapásukra a lehető legjobb formában érkezzenek meg. Egy ilyen sztárgárda ellen pedig nyugodtan gyakorolhatják azokat az elemeket, amelyeket Kilvinger Bálint meghatároz. 

– Ezeken a mérkőzéseken a legfontosabb saját magunkkal foglalkozni, és gyakorolni. Az, amit egy ilyen nagy csapat ellen véghez tudunk vinni a pályán, azzal egy rivális ellen is sikeresek lehetük – tette hozzá. 

A szombati program: Budai Farkasok–Szeged (16.15), Budakalász–Ferencváros (17.00), Sport36-Komló–Telekom Veszprém, Csurgó–Gyöngyös (mindkettő 18.00), NEKA–Fejér B.Á.L.-Veszprém (19.00). K. B. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában