Kosárlabda

2022.12.08. 14:30

Óriási az érdeklődés a pécsi rangadó iránt, már el is kelt az összes jegy

Talán az alapszakasz legfontosabb meccsére készül az NKA Pécs és a PVSK-Veolia az NB I. B.-ben, nem is meglepő hát, hogy rengetegen kíváncsiak az eseményre.

K. B.

Forrás: NKA Pécs

Itt van az első pécsi NB I. B-s férfikosárlabda-rangadó a sarkon, ráadásul nem csak a közelség, az azonos célok, és a két gárda minősége is egymás legnagyobb ellenfelévé teszik az NKA Pécset és a PVSK-Veoliát. Nem is meglepő, hogy az első és a második helyezett csatájára, amely a végjátékot tekintve is komoly téttel rendelkezik, hatalmas érdeklődés övezi. Mára már az összes jegy elfogyott, így egész biztos, hogy a játékosoknak csodálatos hangulatban kell majd a lehető legjobbat kihozniuk magukból. Persze az eddigiek alapján a Panthersnél van a nagyobb tűzerő, a Rátgéber tanítványok viszont kiegyensúlyozottságban, védekezésben talán felül múlják az ellenfelet, akaratban pedig nehéz lenne különbséget tenni egyik vagy másik javára.

A két gárdának azért lesz óriási szüksége arra, hogy a kétes szituációkban is beordítsák szurkolóik a gyűrűbe a labdát, mert az alapszakasz bajnoki címéért folytatott csatában, valamint egy esetleges egymás elleni finálé pályaelőnyét tekintve is lépéshátrányba kerül a vesztes.

Aki nem tud ott lenni a csarnokban, az a szövetség oldalán követheti a mérkőzést: https://www.hunbasket.tv/merkozes/29831/nka-pecs/pecsi-vsk-veolia

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában