Kosárlabda

2023.01.29. 10:53

A Szigetszentmiklóst fogadja az éllovas NKA Pécs

K. B.

Fotó: Löffler Péter

Az NKA Pécs férfikosárlabda-csapata riválisa, a PVSK vereségének tudatában futhat fel vasárnap 19.00-kor saját pályájára a Szigetszentmiklós elleni NB I. B.-s bajnokira, amely ősszel 36 ponttal maradt alul ellene. Persze Ivica Mavrenski tanítványai sem készülhetnek sétagaloppra, azonban óriási meglepetés lenne, ha ezúttal kapitulálnának, s felcsillantanák a reményt az üldözőknek. Ladoséknak viszont nem csak az lehet motiváló tényező, hogy ne engedjék közelebb a mögöttük állókat, hanem az is, hogy megszerezzék 11. győzelmüket sorozatban.

– Jó csapat ellen lépünk majd pályára, amelynek megvan a saját játékrendszere, ami általában működik is – fogalmazott Ivica Mavrenski vezetőedző. – A mag régóta együtt játszik, a vezetőedző, Nagy Ágoston, és a két fia, Botond és Benedek, akik meghatározó játékosok, évek óta együtt dolgoznak. Az ősszel lejátszott mérkőzést el kell felejtenünk, mert nagyobb volt a különbség, mint ami reálisan a két együttes között van. Végig keményen kell dolgoznunk a sikerért, negyven percen át kell koncentrálni annak érdekében, hogy győzzünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában