Labdarúgás

2023.01.30. 18:01

Eredményesebbek voltak, mint a nyitányon – megyei III.. o. Téli Műfüves bajnokság

Móga Richárd

Fotó: Pezzetta Umberto

Kiszakadtak a gólzsákok az AutóCity Volkswagen Baranya megyei III.. o. Téli Műfüves bajnokság hétvégi körében, de a legnagyobb arányú győzelmet a Hobol aratta. A gólgazdag találatoknak köszönhetően az alakulatok ezúttal eredményesebbek voltak (60 találat), mint a nyitányon (51 találat), és ami külön öröm, hogy a kilenc találkozón egyikén sem kerültek elő a büntetőlapok.

Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság az idei esztendőben 44 csapat részvételével rendezi meg az AutóCity Volkswagen Baranya Megyei Téli Nagypályás Műfüves Bajnokságot, a megyei I.-II. és a megyei III. osztályú együttesek részére.

Első forduló eredményei: Sátorhely–Palotabozsok 1–0, Hosszúhetény–Olasz 4–0, Misinai Sasok–Bányász 8–1, Hobol–Baksa 3–0, Szajk–Borjád 7–1, Vajszló–Lakócsa 10–2, Egerág–Szigetvár 1–3, Gyód–Szalánta 3–1, Bogád–Kökény 4–2.

Második forduló eredményei: Palotabozsok–Geresdlak 4–3, Szalánta–Bogád 1–5, Szigetvár–Misinai Sasok 4–4, Kökény–Gyód 2–4, Bányász–Egerág 0–8, Lakócsa–Hobol 0–9, Olasz–Újpetre 1–3, Baksa–Vajszló 2–3, Görcsönydoboka–Szajk 0–7.

Góllövő lista: 1. Déri István Balázs (Hobol) 7 gól, 2. Szabó Zsolt (Vajszló) 7 gól, 3. Vörös Áprád (Egerág) 7 gól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában