Kosárlabda

2023.01.27. 12:02

Jovan Gorec: nem vagyok elégedetlen, megtettünk minden tőlünk telhetőt

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Nagyot küzdött a francia éllovas ellen az NKA Universitas PEAC női kosárlabdacsapata, de legvégén a Villeneuve örülhetett, így nyolcpontos hátránnyal várhatja Jovan Gorec alakulata az Európa-kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját.

Jovan Gorec, a PEAC vezetőedzője: – Először is gratulálok a Villeneuve-nek, jó meccset játszottunk, és ők lettek az a csapat, amelyik elvette a hazai veretlenségünket. Már a felkészüléskor tudtuk, hogy csak akkor nyerhetünk, ha szinte tökéletesen játszunk. Egész közel kerültünk ehhez, de becsúsztak kisebb-nagyobb hibák, főként a fizikai fáradtságunknak köszönhetően. Nem vagyok elégedetlen, megtettünk minden tőlünk telhetőt, de Európa legerősebb bajnokságának listavezetője ellen ez is kevésnek bizonyult. Köszönjük a közönségünkek a lelkes biztatást, szombaton újra várjuk őket, hogy támogassanak minket a DVTK ellenében.

Wentzel Nóra, a PEAC kosárlabdázója: – Az első félidővel elégedett vagyok, abszolút fel tudtuk venni a versenyt az ellenféllel. A második félidőben viszont kihasználták a fizikai fölényüket, nem tudtuk tartani őket, ezért sikerült nyerniük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában