NB II.-es foci

2023.01.29. 18:29

Kétgólos előnyt szórakozott el a hajrában a Kozármisleny

Nem sikerült jól az NB II.-es tavaszi rajt a PMFC labdarúgócsapatának, hiszen elvesztette hazai veretlenségét a Budafok ellen. A Szentlőrincnek közben az MTK-val gyűlt meg a baja idegenben, a HR-Rent Kozármisleny pedig 2–0-ról bukott pontokat.

K. B.

Fotó: Laufer László

Mondhatni minden jól alakult a HR-Rent Kozármisleny számára egészen a 89. percig. Már negyed óra után vezettek a Tiszakécskénél a kék-fehérek Vajda Roland találatával, majd a szélső a második félidőben duplázni is tudott. Azonban ezt követően jött a hajrá, amit még sokáig átkozni fognak a mislenyi szurkolók. Először Várkonyi szerzett egy szerencsétlen mozdulattal öngólt, majd a hosszabbítás második percében Biben kiegyenlített.

TISZAKÉCSKE–HR-Rent KOZÁRMISLENY 2–2 (0–1)
Labdarúgó NB II., 21. forduló. Tiszakécske, Városi Sportcentrum, 200 néző. Vezette: Hanyecz Bence (Nazsa Tamás, Tőkés Róbert). 
TISZAKÉCSKE: Antal B. – Balázs B. (Oláh 46.), Végső, Máté, Farkas N. –  Erdei C. (Szekér 58.), Pongrácz (Biben 46.), Kiss N. (Winkler 69.), Vachtler – Zamostny, Geiger (Vólent 69.). Vezetőedző: Klausz László. 
KOZÁRMISLENY: Lékai – Gajág, Horváth D. (Kun B. 46.),Turi, Várkonyi – Kosznovszky (Nagy E. 84.), Tölgyesi, Vajda R. (Gránicz 73.), Bartha L. (Károly B. 74.) – Vogyicska (Kotroczó 66.), Sági. Vezetőedző: Szekeres Zoltán.
Gólszerzők: Várkonyi B. (89. – öngól), Biben B. (90+2.), ill. Vajda R. (15., 62.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában