Labdarúgás

2023.01.30. 16:00

Lehota emelte a tétet, de két együttes is nagy vadat ejtett

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Átlagban közel hat gól esett hétvégén az AutóCity Volkswagen Baranya megyei I.-II. o. Téli Műfüves bajnokság harmadik fordulójában, így a kilátogató szurkolóknak egy szavuk sem lehetett a hideg ellenére. A Villány támadója, Lehota Bálint egy héttel korábban mesterhármast jegyzett, de ezúttal még ennél is jobban teljesített. Négyszer volt eredményes a Lánycsók ellen, így a góllövő lista élén szerepel, megelőzve csapattársát, Kelemen Ferencet.

A Kétújfalu a Megyei I.-es bajnokságban egyetlen pontot szerzett, azt is a Szentlőrinc második számú csapatával szemben, azonban szombaton nem kegyelmezett Szolga Gorán legénysége, hiszen egy ötössel üdvözölte a sereghajtót. Továbbá nagy skalppal gazdagodott az Ócsárd és a Beremend is, ugyanis két találattal verte mindkét együttes a magasabb osztálybéli vetélytársát.

Az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóság az idei esztendőben 44 csapat részvételével rendezi meg az AutóCity Volkswagen Baranya Megyei Téli Nagypályás Műfüves Bajnokságot, a megyei I.-II. és a megyei III. osztályú együttesek részére. 

Első forduló eredményei: Szederkény–Lánycsók 2–1, Villány–Beremend 9–1, PTE PEAC II.–Véménd 6–0, Nagykozár–Komló II. 3–2, Harkány–Lippó 2–1, Siklós–Diana 2–4, Himesháza–Töttös 2–6, Ócsárd–Kétújfalu 12–0, Bóly–Somberek 3–3, Sellye–Szentlőrinc II. 1–1.

Második forduló eredményei: Villány–Szederkény 6–1, Szentlőrinc II.–Ócsárd 3–5, Kétújfalu–Sellye 3–5, Komló II.–Pécsi Sportolda 0–0, Töttös–Bóly 2–1, PTE PEAC II.–Harkány 6–0, Somberek–Himesháza 2–1, Lippó–Véménd 1–2, Beremend–Lánycsók 6–2, Diana–Pogány 3–2.

Harmadik forduló eredményei: Töttös–Somberek 2–1, Ócsárd–Sellye 3–1, Szentlőrinc II.–Kétújfalu 5–1, Harkány–Véménd 1–1, Lánycsók–Villány 0–11, Beremend–Szederkény 3–1, PTE PEAC II.–Lippó 6–2, Nagykozár–Sportolda 6–2, Pogány–Siklós 2–3, Bóly–Himesháza 6–1.

Góllövő lista: 1. Lehota Bálint (Villány) 9 gól, 2. Kelemen Ferenc (Villány) 7 gól, 3. Jónás Gergő (Sellye) 4 gól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában