NB II.-es foci

2023.01.29. 18:27

Nem tudta feltörni az MTK-t a Szentlőrinc támadósora

Nem sikerült jól az NB II.-es tavaszi rajt a PMFC labdarúgócsapatának, hiszen elvesztette hazai veretlenségét a Budafok ellen. A Szentlőrincnek közben az MTK-val gyűlt meg a baja idegenben, a HR-Rent Kozármisleny pedig 2–0-ról bukott pontokat.

K. B.

Fotó: Árvai Károly

Sokáig jól tartotta magát a Szentlőrinc a bajnoki címre hajtó MTK Budapest otthonában, azonban nem bírta végig tartani ellenfele rohamait.

A második félidőből tíz perc telt el, amikor a csereként beállt Zuigéber a László Dávid sarkáról elé pattanó labdát kapásból, 17 méterről a bal alsóba lőtte.
Ugyan ezt követően a lőrinciek játszottak mezőnyfölényben, ezt nem tudták gólra váltani, s a 89. percben Bognár István tizennyolc-méteres lökete megpecsételte a sorsukat.

MTK–SZENTLŐRINC 2–0 (0–0)
Labdarúgó NB II., 21. forduló. Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion, 700 néző. Vezette: Farkas Ádám (Szert Balázs, Szécsényi István). 
MTK: Rácz – Varju, Szépe, Bobál D., Nagy Zs. (Poór, 71.) – Kata, Horváth A. (Kocsis G., 80.) – Stieber Z. (Zuigeber, a szünetben), Bognár I., Kovács M. (Molnár Á., 90+1.) – Németh K. Vezetőedző: Horváth Dávid. 
SZENTLŐRINC: Bese Balázs – Farkas M., Havas, Tamás L., László D. – Pintér Á., Papp G. B., Daróczi, Rétyi (Csörgő, 74.) – Radosevic (Mahler, 87.), Taipi (Novák Zs., 65.). Vezetőedző: Jeremiás Gergő.
Gólszerzők: Zuigeber (55.), Bognár I. (89.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában