Labdarúgás

2023.01.27. 11:01

Sokat látott szakemberek tudását szívták magukba a PMFC női szakosztályának munkatársai

Móga Richárd

Forrás: PMFC

A „Szülők nevelése a női labdarúgásba” című Erasmus projekt keretein belül kétnapos előadás sorozaton vett részt a PMFC női szakosztálya. Az Akadémia képviseletében Arató Zsombor, női szakosztályvezető, Bolboaca Sergiu, videóelemző-U15 vezetőedző, Csobán Dominik, kapusedző, Bolboaca Alina, kapcsolattartó, valamint két növendékünk édesanyja, Szolgáné Brozovics Bernadett és Krisztián Tamásné Süvecz Ágnes vett részt a bukaresti programsorozaton.

Az esemény során több előadás is terítékre került, többek között Darius Himpera, a román női felnőtt válogatott erőnléti edzője, Calina Iusan, a román női felnőtt válogatott pszichológusa, valamint Roxana Ivanov, FIFA játékvezető, Emma Barsan, a román válogatottak fejlesztési menedzsere, illetve Bolboaca Alina tartott hasznos előadást.

– Impozáns környezetben, a bukaresti Labdarúgás Múzeumában került sor az előadásokra, melynek előadói több éves szaktudással rendelkeznek a női labdarúgás különböző területein, így több nézőpontot is bemutattak – vélekedett a szakmai útról a PMFC hivatalos oldalának Arató Zsombor, a női szakosztályvezetője. – Ezek során újabb hasznos tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak a női labdarúgás aspektusait vizsgálva. A projekt következő állomásaként február 18-19-én női szakosztályunk szervezésében az Akadémián dolgozó munkatársak tartanak előadásokat a most vendégül látó projekt partner szakembereinek és a szülőknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában