Kosárlabda

2023.01.28. 11:00

Új védekezést vet be a Panthers a Vasas ellen

K. B.

Forrás: PVSK

Fogynak a hetek, a napok, a mérkőzések, amelyeken a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata befoghatná a városi rivális NKA Pécs gárdáját. Már csak nyolc találkozó van vissza addig, amíg újra össze nem akaszkodik a két gárda az NB I. Piros-csoportjának zárómeccseként. Azonban addig is reménykednie kell a Vasútnak, hogy valahol botlik legalább egyet az éllovas. Persze a Panthersnek eközben nem szabad gyengeséget mutatnia, minden találkozóját meg kellene nyernie, legelőször a szombaton 18.30-kor a Vasas otthonában kezdődő találkozót. 

Ez a mérkőzés azonban egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek. A 4. helyezett fővárosiak senkinek nem adják könnyen a sikert, saját pályájukon az NKA Pécs legyőzésétől sem jártak messze, s hatvan pont alá tudták limitálni ellenfelüket. Még ha a Panthersnél nem is tudtak igazán szoros mérkőzést (87–62) játszani később, azóta rengeteg dolog változott, például a PVSK edzőjének kiléte is. 

– A Vasas fiatal, mozgékony csapat, amely remekül védekezik és elég agresszív is – latolgatott Szrecsko Szekulovics, a PVSK vezetőedzője a klub honlapjának. – Az elmúlt napok munkájával elégedett vagyok, nagyon pozitívan várom a hétvégét. Egy újfajta védekezéssel is készülünk a Vasas ellen. Összességében szerintem jó úton haladunk a csapattal. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában