NB II.-es foci

2023.02.05. 16:53

Hatgólos parádén szerzett nagy skalpot a Szentlőrinc

K. B.

Forrás: MW

Szinte kijelenthető, hogy senki nem várt győzelmet a Szentlőrinc SE labdarúgócsapatától a negyedik helyezett Szeged otthonában az NB II. 22. fordulójában, azt pedig pláne nem, hogy négy gólt is tud szerezni a jóval erősebbnek tartott ellenfelénél.

A piros-feketék még az első játékrészben berámoltak hármat, Daróczi, Keresztes és Rétyi is eredményes volt. Ugyan szépített a hazai csapat, de Taipi a 80. percben lezárta az érdemi kérdéseket. Kundrák találata már csak fájdalomcsillapító volt a Szegednek.

SZEGED–SZENTLŐRINC 2–4 (0–3)
Labdarúgó NB II., 22. forduló. Szeged, 400 néző. Vezette: Nazsa (Tőkés, Szilágyi). 
SZEGED: Takács J. – Könczey (Beronja, a szünetben), Temesvári, Tóth B., Kővári – Papp Á., Farkas A. (Rácz B., 69.), Szakály D., Gajdos – Bíró B. (Kundrák, a szünetben), Haruna. Vezetőedző: Alekszandar Sztevanovics. 
SZENTLŐRINC: Prokop – Farkas M., Keresztes, Tamás L., László D. – Papp G. B. (Csörgő, 68.) – Pintér Á. (Radosevic, 58.), Daróczi, Kesztyűs (Havas, 76.), Rétyi (Vidnyánszky, 68.) – Novák Zs. (Taipi, 58.) Vezetőedző: Jeremiás Gergő.
Gsz.: Papp Á. (47.), Kundrák (82.), ill. Daróczi (29.), Keresztes (37.), Rétyi (45.), Taipi (80.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában