Labdarúgás

2023.02.05. 11:20

Szigetváron pattogott a labda

K. B.

Forrás: Shutterstock

Az elmúlt hétvégén rendezték Szigetváron a Dél-Zselic Kupa U9-es korosztálynak kiírt mérkőzéseit. A legnagyobb trófeát a Jászfényszaru csapata vihette el, amely a Dunaharasztit múlta felül a döntőben. 

A legjobban szereplő baranyai csapat a Siklós lett, amely a dobogó alsó fokára állhatott fel a helyosztóját követően, amit a csepeliek ellen nyert meg. Az ötödikek a HR-Rent Kozármisleny tehetségei lettek büntetőkkel nyerve a Szekszárd ellen, s a hetedik helyet a horvát SN Fesk ellen a PMFC U9 szerezte meg. 

A Vigasz-kupán a 2. helyet szerezte meg a PVSK, a Szentlőrinc 5. lett. A szigetváriak fehér csapata holtversenyben a 7., a PMFC U8-as gárdája a 9., valamint a hazaiak kék mezes alakulata a 11. pozícióban végzett. 

A legjobb kapust és a legjobb játékost is a Jászfényszaru adta Nagy Marcell és Vitányi Dávid személyében, a gólkirály a dunaharaszti Hollósi Dávid lett. 

A Legjobb Hazai Játékos: Magyar Bercel (U9).
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában