Vízilabda

2023.02.04. 09:40

Vasutasok csatáznak a vízben a pontokért

Sz. Zs.

Fotó: Laufer László

Ha szerdán reménykedett az egri győzelemben – ami végül, sajnos, nem sikerült –, a BVSC ellen ennél is erősebben számít a három pont megszerzésére a PVSK Mecsek Füszért. Török Viktor és együttese szombaton 19 órakor a vízilabda OB I. 13. fordulójában fogadja az Abay Nemes Oszkár sportuszodában a tabellán még utolsó pozitív gólkülönbségű gárdaként ugyan három hellyel előtte álló, ám legutóbbi ellenfelei közül mégiscsak leginkább megfogható riválisát. Igaz, az már nem a pécsiek malmára hajtja a vizet, hogy a zuglóiak három győzelmes lendülettel érkeznek a Mecsek­aljára; ebből kétszer ráadásul olyan csapatok ellen (Kaposvár, Szeged), amelyeket a pécsi Vasútnak legutóbb nem sikerült mellékvágányra állítania. 

Tudja tehát, hogy a tavaly éppen tőlük a fővárosi vasutasokhoz igazoló ­Csacsovszky Alexék ellen nehéz ­meccs vár rájuk, ráadásul egy sűrű, heti kétmeccses sorozatban, a szakvezető mégis abban bízik, hogy végre azok a játékosai is magukra találnak, akiktől eddig adósak maradtak a jobb teljesítménnyel. Ahogy fogalmaz, éppen itt az ideje, hogy az idény második felére egységesebben és határozottabban lépjenek föl, és végre megkezdjék a pontgyártást, ami egyre fontosabb lenne tervezett helyezésük megszerzéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában