Szárnyaltak a pécsiek

2023.03.27. 14:30

Berobbantak a pécsi tehetségek az aerobik térképére

K. B.

Forrás: Forma Fitt SE

Nagyszerűen szerepeltek a PSN Zrt. és a Forma Fitt SE aerobikosai a 2023-as első Világkupa- és Open verseny Portugáliában, még ha olykor némi keserűség is csepegett a jó kedvbe. A fiatalok rendkívül összeszedett, magabiztos teljesítményt nyújtottak.

A szép pillanatok Miklós Eszter (PSN) egyéni teljesítményével kezdődött, hiszen a rendkívül népes mezőnyben az 1. helyen kvalifikálta magát a fináléba, majd másnap Pintér Rea Athinával (PSN) és Böhönyei Bálinttal (PSN) az oldalán trióban is csodás gyakorlatot mutatott be, amibe ugyan becsúszott egy komoly hiba, de a célt elérték, 4. helyről várhatták a döntőt.

A harmadik napon aztán Böhönyei egyedül villantott, s az edzői várakozásokat is felülmúlva az 1. helyen szárnyalt be a végső kihívásra.

A folytatásban Miklós nem vesztette el a magabiztosságát, s egy nagyon szoros küzdelemben az 5. helyre ért oda gyakorlatával. Böhönyei tovább brillírozott, amikor csak övé volt a pódium, s nem is adta alább az aranynál. Pintérrel alkotott hármasuk az ötödik helyen végzett aztán.

Ekkor viszont nem volt még vége számukra a versenynek. A Böhönyei, Miklós, Márton Nóra (PSN Zrt.), Imre Zétény (Forma Fitt SE), Sárkány Sára (Forma Fitt SE) bronzéremmel végzett. Utóbbi kettő duóban is remekelt, együtt az aranyat gyűjtötték be. Mellettük Sárkány Rita (Forma Fitt SE) és Király Laura (Forma Fitt SE), a Flex-HD-s Lakatos Annával a dobogó tetejére állhatott az UP3-ban. Rita egyéniben 6. lett.

A felnőttek közt Ákoshegyi Dóra (PSN) fantasztikus gyakorlattal 8. helyet érte el. Az Óbudai WDSE versenyzőivel közösen ezüstöt szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában