Asztalitenisz

2023.03.18. 11:00

Komló, PEAC: az alapszakasz dobogójának közepe a tét

Sz. Zs.

Fotó: Laufer László

A három érintett közül egyedül a komlói férfiak játszanak hazai pályán (szombaton 15 órakor) a hétvégén az asztalitenisz Extraligában. Ám a múlt heti döntetlenje után a pillanatnyi dobogó két alsó helyén nagy riválisával, a PTE-PEAC-cal helyet cserélő – a 3. helyre csúszó – Hügiéne Bt. ismét alakíthat az álláson, hiszen az egyik sereghajtó Mosonmagyaróvár ellen saját termében csaknem biztosra mehet.

Nem úgy a pécsi férfiak, akik az 5. helyen álló Soltvadkertnél próbálhatják növelni pontjaik számát, aznap, 11 órától. Ami egyre inkább úgy tűnik, hogy ha sikerül is mindkét baranyai gárdának, az alapszakaszban már csak 2-3. helyek közötti döntésre lesz elegendő, a celldömölki Vulkánfürdő ugyanis tíz meccs után is magabiztos veretlenséggel tartja korán megszerzett vezető helyét.

A férfiak mellett PTE-PEAC ifjú hölgyei is utaznak: a szokásos tornarendszerű körben ismét a fővárosban lépnek asztalhoz. Papíron pályaválasztóként, ám ez a Marczibányi téren nyilván kisebb jelentőséggel bír, mint ha a Pollack-csarnok jelentené a hazai pályát. A héten egy rövidebb válogatott-edzőtáborozást is programjába iktató kvartett a szegedi Pingpongozz Velünk SE felhívásának tesz eleget – igaz, nem velük, hanem ellenük játszva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában