Kézilabda

2023.03.23. 19:33

Nem tudta szorossá tenni a derbit a PEAC

K. B.

Fotó: Shutterstock

Megtett mindent azért a PEAC női kézilabdacsapata, hogy a csütörtök esti NB I. B-s baranyai rangadón hangulatba hozza a szurkolókat. Igazi, amerikai stílusú atmoszférát hoztak létre a Brass Band zenészei és a cheerleaderek. Ilyen körítés mellett pedig a játékosok sem maradhattak adósak a szívvel, lélekkel, akarattal.

Ugyan az első gólt Kuti révén a vendégek szerezték, Kanyó duplája gyorsan megfordította a meccset, s egy 2-3 góllal el is tudtak lépni a hazaiak. Természetesen ez sem nyugtathatta meg őket, hiszen a bajnoki címre hajtó Kozármisleny ellen ez közel sem elég. Nem is volt meglepő hát, hogy a 18. percben már ismét egál volt, s szép lassan átbillentették a mérleg nyelvét Szabó Pannáék. A félidőre már négy találat volt a két csapat között, s a fordulás után sem tudták elvenni a misleny lendületét az egyetemisták. Végül közel tízzel nyertek a vendégek. 

PEAC–Kozármisleny 19–27 (12–16)
Női kézilabda NB I. B., 22. forduló. Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok. 
A PEAC gólszerzői: Kanyó 7 (1), Takács V. 4 (2), Potonjac 2, Őz 2, Varga-Kósa 1, Kovács V. 1, Pocsay 1, Acsai 1. 
A Kozármisleny gólszerzői: Tobak 5, Szabó P. 4, Kuti 4, Polcsi 3 (1), Amrein-Szemmelrock 3, Brettner 3,  Grosics 2 (2), Szatmári 2, Grénus 1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában