Kosárlabda

2023.03.17. 16:00

Végleg lerázhat egy riválist a PVSK

K. B.

Fotó: Löffler Péter

Már csak három forduló van vissza a férfikosárlabda NB I. B. Piros-csoportjának alapszakaszából, s épp ezért szombaton egy sorsdöntő mérkőzés vár a PVSK-Veolia csapatára. A Panthers 18 órakor fogadja a 3. helyezett MAFC-ot a Verseny utcában, s a találkozón bebiztosíthatja egy győzelemmel, hogy az első két hely egyikén végezzen. Egy vereség azonban nem csak a jelenlegi második pozícióját tenné bizonytalanná, de az első helynek is búcsút mondhatnának Bíró Olivérék.

– A csapat egész héten nagyon jól dolgozott, semmilyen probléma nem nehezítette a dolgunkat – árulta el a Vasút vezetőedzője, Szrecsko Szekulovics. – Ez egy igazi rangadó lesz, rendkívül fontos mérkőzés a számunkra. Most egy győzelemmel állunk jobban, így ha nyerni tudunk, azzal be tudjuk biztosítani a második helyünket az alapszakaszban, ami rendkívül fontos lenne.

Nem sokkal később 18.45-kor az NKA Pécs a TF-Budapest otthonában fut majd ki a parkettre, ahol ugyan nem tudja még matematikailag is bebetonozni az első helyét, de nagyon közel kerül ehhez. Egy siker ugyanis azt jelentené, hogy az utolsó két mérkőzés mindegyikét el kellene veszítenie az akadémiának, ráadásul a záró fordulóban huszonhattal kellene kikapnia a Pantherstől, hogy helyet cseréljen a két pécsi csapat a tabellán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában