NB III.-as foci

2023.04.18. 18:32

Az ötössel ezúttal is kiegyezne a PTE-PEAC

Sz. Zs.

Fotó: Löffler Péter

Az előjelek ezúttal a pécsieknek kedveznek a labdarúgó NB III. szerdai összecsapása előtt. A tabella 16. helyén tanyázó, és házi gólkirályát, Annus Árpádot öt sárga miatt nélkülöző Ceglédet legutóbb idehaza 5–0-ra legyőzte a most 8. PTE-PEAC, amely húsvétvasárnapi, Újpest II. elleni győzelmével hangolt az alföldi derbire. 

Szokásos ellenfélmustrája során Lőrinc Antal ráadásul két legyet ütött egy csapásra, hiszen a Cegléd legutóbb attól a Szolnoktól kapott ki 1–0-ra, amelyet az egyetemisták vasárnap fogadnak heti második meccsükön. 

Bár két új sérültjük, a lilák ellen cserére kényszerülő szélső védő Bichoff Marcell és Varga Botond hiánya nem jön jól a PEAC-nak, a győzelem így is fontos lenne számukra. Hiszen, bár az idény előtt betervezett 40 pontjuk már megvan, az előttük tanyázó fiókcsapatokat jó hajrával még meg is előzhetnék, egészen fölzárkózva a dobogó közelébe. A következő két meccsre így váltott csapatokkal, frissített felállásban készülnek a pécsiek. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában