Kosárlabda

2023.04.10. 14:30

Egy kicsit végig jobb volt a Panthers – reakció

Két kemény napot tudott le a hétvégén a PVSK-Veola NB I. B-s férfikosárlabda-csapata, hiszen a Hepp Kupa final fourjában kellett bizonyítani, ők a legjobbak. Ez pedig sikerült is egy rendkívül szórakoztató, Thrillerbe illő fináléban.

K. B.

Forrás: MKOSZ

Fotó: Adrian DENNIS

Ennél jobb önbizalom növelést el sem képzelhetett volna Szrecsko Szekulovics vezetőedző a PVSK számára a rájátszást megelőzően. Bíró Olivérék előbb a Szigetszentmiklóst tudták le viszonylag simán egy remek harmadik negyeddel, majd a MAFC-cal vívtak óriási csatát a döntőben.

A fináléban ugyan volt egy nagyjából 8 pontos előnye szinte végig a pécsieknek, a hajrára feljött a rivális, s négy másodperccel a zárás előtt még egy triplát elsüllyesztett, amivel egyre olvadt a különbség. Ugyan Harler büntetői ekkor már nem voltak elég pontosak, idő sem volt annyi, hogy a MAFC egy utolsó rohammal fordítson.

Szrecsko Szekulovics: – Nagyon nehéz mérkőzés volt! Mi is és a MAFC is az utolsó pillanatig harcoltunk. A B-liga is megmutatta, hogy látványos és jó meccseket tudnak játszani a klubok. A döntőben kicsit végig jobbak voltunk, megérdemelten nyertünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában