Labdarúgás

2023.05.21. 19:29

A pécsiek is kifogtak a Budapest Honvédon

Móga Richárd

Fotó:

A 2022/23-as idényben utoljára lépett pályára a PTE-PEAC harmadosztályú labdarúgócsapata, ráadásul sikerült egy pontot elcsípni a Honvéd II. vendégeként.

Az már biztossá vált korábban, hogy a hetedik helynél hátrább semmiképp nem végezhet Lőrinc Antal együttese, de az még motiváló lehetett, hogy a fordulót megelező pozíción (6.) még kettőt lehetett javítani. Ehhez szükség volt a Honvéd II. elleni sikerre, na meg szorítani még azért, hogy az MTK II. ne nyerjen hazai terepen a Szolnok ellen.

A bátor, szervezett játék ezúttal sem maradt el, a pécsi tréner ismételten remekül összerakta a baranyai gárdát, azonban a kapu mindkét oldalon érintetlen maradt.

Budapest Honvéd-MFA II.–PTE-PEAC 0–0
Labdarúgó NB III. 34. forduló. Honvéd II.: Gyetván – Zrnic P. (Kruppai, 79.), Zsigmond R., Szamosi (Lajcsik, 79.), Zrnic M. (Kozma, 79.) – Kulbachuk, Polák (Czenky, 89.), Kocsis, László M. – Njamculovic (Tarcson, 61.), Fániánkovits. Vezetőedző: Szamosi Tamás. PEAC: Győri – Than, Bozóki, Forró, Bachesz (Wieland, 82.) – Archie (Bischoff, 82.), Temesvári, Kása (Varga B., 74.), Berdó – Miltner (Bohata, 61.), Keresztes (Makai, 61.). Vezetőedző: Lőrinc Antal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában