Kosárlabda

2023.05.23. 09:41

Az NKA-nál folytatódnak a kosárdöntő izgalmai

K. B.

Fotó: Laufer László

Két ellentétes mérkőzést láthatott eddig a közönség az NKA Pécs és a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapatainak öldöklő párharcában az élvonalbeli tagságért. Az NB I. B. Piros-csoportjánk első döntőbeli mérkőzésén a második játékrészben eleredt a pont­zápor, s a Rátgéber Nemzeti Kosárlabda Akadémia teljesen eláztatta vele a Pantherst. A második meccsen pont ez hiányzott az akadémisták játékából, így a Vasútnak még az előző találkozón szerzett pontjainál is kevesebb elég volt ahhoz, hogy a második csatát megnyerje.

Kedden 19 órakor ismét az NKA arénájában lépnek parkettre a gárdák, hogy valamelyik lépéselőnyt szerezhessen a három győzelemig tartó szériában. A PVSK-nak egy mérkőzést mindenképpen meg kell nyernie idegenben, s Kerpel-Fronius sérülését követően talán most van a legjobb esélye erre. Ráadásul egy sikerrel megalapozna annak, hogy hazai pályán hódíthatja el a bajnoki címet. Persze ehhez Ladoséknak is lesz egy-két szava, hiszen minden erejükkel védenék az erődjüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában