Kosárlabda

2023.05.29. 13:00

Elfogytak a jelzők az NKA Pécs–Panthers meccsek hangulatával kapcsolatban (galéria)

K. B.

Fotó: Löffler Péter

Megnyerte a férfikosárlabda-NB I. B. döntőjét az NKA Pécs csapata a PVSK-Veolia ellen egy nagyon emlékezetes döntősorozatot és ötödik mérkőzést követően, így mehet az élvonalba!

Ivica Mavrenski, az NKA vezetőedzője: – Gratulálok a játékosaimnak a győzelemhez és a bajnoki címhez! Egyetlen pillanatra sem adták fel, megmutatták a karakterüket, valahogy visszajöttek, és megnyerték ezt a meccset! Továbbá gratulálok a szurkolóinknak, mert az egész sorozat alatt elképesztőek voltak, nagyon sokat köszönhetünk nekik. Nincsenek rá szavak, milyen volt a hangulat. És akkor még itt vannak a stábom tagjai, az erőnléti szakemberek, fizioterapeuta, a gyúró, Nikola, Stefan, Igor, Csabi, akik rengeteget dolgoztak, és akik szinte csodát tettek, mert nagyon sok problémával küzdöttünk. Na meg a két segédedzőm, Sértő Ádám és Berkics Bence, akik kib...ott jó munkát végeztek!!!

Szrecsko Szekulovics, a PVSK vezetőedzője: – Gratulálok az akadémiának a győzelemhez! Nagyon jó mérkőzés volt, amelyen szinte végig vezettünk, aztán az utolsó három percben kikaptunk. Büszke vagyok a csapatomra, mert megmutattuk, hogy tudunk keményen és jól játszani idegenben. Köszönjük a szurkolóinknak a biztatást, a segítséget, az akadémiának pedig sok sikert kívánunk a következő szezonra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában