Kosárlabda

2023.05.24. 11:12

Ezer mérföldes lépést kell még megtennie a Panthersnek – reakció

K. B.

Fotó: Löffler Péter

Győzni tudott egy nagyon kemény mérkőzésen az NKA Pécs csarnokában a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata, így elvette riválisa pályaelőnyét, s hazai környezetben pénteken lezárhatja az NB I. B. Piros-csoportjának döntőjét.

Ivica Mavrenski, az NKA Pécs vezetőedzője: – Gratulálok a PVSK-nak, jó meccset játszott! Valójában az egész mérkőzésen vezettek a vendégek, amikor pedig közel kerültünk hozzájuk, mindig rossz döntést hoztunk. Még mindig van esélyünk, de pénteken sokkal okosabbnak kell lennünk!

Szrecsko Szekulovics, a PVSK-Veolia vezetőedzője: – Nagyon büszke vagyok a csapatomra! Nehéz itt nyerni az akadémia csarnokában, egy héttel ezelőtt például simán kikaptunk. Most is nagy csatát vívtunk, a hazaiak végig keményen harcoltak, vissza is kapaszkodtak a mérkőzésbe, de végül sikerült győznünk. Breakelőnybe kerültünk ezzel a sikerrel, immár a mi kezünkben van a sorsunk, de nagyon észnél kell lennünk, mert teljesen más meccs lesz a pénteki! Itt van a nagy sansz, egy lépésre vagyunk a bajnoki címtől, de ez most egy ezer mérföldes lépés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában