Kézilabda

2023.05.19. 14:10

Feltehetik a koronát a mislenyi lányok

K. B.

Fotó: Laufer László

Óriási lehetőség kapujába érkezett meg a Kozármisleny KA női kézilabdacsapata, hiszen az NB I. B. zárófordulóját a második, feljutó helyről várja egy ponttal a Szombathelyet megelőzve.

Szombaton 18 órakor fantasztikusnak ígérkező hangulatban harcolhatják ki Lengyel Leonettáék az élvonalbeli tagságot az Orosháza ellen. A mérkőzés egyáltalán nem ígérkezik könnyűnek főleg ilyen nyomás mellett, de Policsék nem azért jutottak eddig, mert megremegne a kezük a fontos helyzetekben. Ősszel 20–20-as döntetlent játszottak ugyan idegenben az aktuális ellenfelük ellen, azonban most egészen más a tét. A vendégeknek ráadásul nincs is óriási szükségük a pontokra, se előrébb, se hátrébb nem kerülhetnek már, így a mentális különbség eldöntheti a meccset. Ráadásul a Mislenynél jóval nagyobb nyomás nehezedik a szombathelyiekre, hiszen ők csakis győzelem esetén előzhetnek, igaz, nehéz elképzelni, hogy a kilencedik Algyő ellen botlanának.

A derbire a jegyek előre megválthatóak.

A PEAC szombaton 16 órakor lép pályára, az előtte álló 11. Tempo KSE-t fogadja, s előzhet is egy siker esetén,így még szebbé téve az újonc idényét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában