Kézilabda

2023.05.05. 13:22

Közel kerülhetnek a hőn áhított célhoz

K. B.

Fotó: Shutterstock

Jó helyzetben várja a női kézilabda NB I. B. 26. fordulóját a Kozármisleny KA csapata, hiszen pontegyenlőséggel vannak csak az éllovas Vasas mögött, s már három pont az előnyük a 3. Szombathellyel szemben. Policséknak szombaton 18 órakor hazai pályán a Tempo KSE-vel kell felvenniük a harcot az újabb pontokért itthon, s hogy még közelebb hozzák az álmukat. Persze a 13. helyezett meglepő lenne, ha megfricskázná a másodikat, de nem lazíthatnak a kékek, ha meg akarják őrizni előnyüket a tabellán. Közben ugyanis a Szombathely a Ferencváros U19-el találkozik, s nehezen elképzelhető, hogy hibázzon.

A PEAC-ra az idény talán legnehezebb találkozója vár, hiszen az éllovas Vasas látogat hozzá 17 órára, s ők sem fogják félvállról venni a találkozót, hiszen egy apró hiba, s a Misleny előttük lehet. Az egyetemisták azonban felhasználhatják ezt a meccset, hogy felkészüljenek vele az utolsó fordulókra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában