Kézilabda

2023.05.13. 08:17

Nagy nyomással kell megbirkóznia a Mislenynek

Fotó: Shutterstock

Nagy nyomást helyezett a Szombathely a Kozármisleny KA NB I. B-s női kézilabdacsapatára, hiszen a korábban lejátszott meccsét megnyerte, s így egy ponttal előzött. Persze mondhatnánk, hogy Policséknak csak annyi a dolga, hogy nyernek a Szent István SE otthonában szombaton 18 órakor, de ez közel sem lesz egyszerű feladat pláne abban a tudatban, hogy nem lehet hibázni. Ezt leszámítva már csak az Orosháza áll majd a mislenyiek útjába, de a Szombathely számára is ott van még az Algyő egy utolsó próbára. Jelen pillanatban azonban az látszik, hogy Gyulay László csapata csakis négy pontot szerezve érhet az Édenbe.

A PEAC vasárnap fut majd ki a parkettre, 17 órakor Kecskeméten lesz jelenésük a pécsieknek, s a sereghajtó otthonában reménykedhetnek egy újabb sikerben. Sőt, az újonc akár még előzhet is, hiszen a Ferencváros U19-et mindenképpen átugorhatja egy győzelemmel, de a Tempo KSE-t is beérheti a begyűjtött egységekben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában