Futsal

2023.05.09. 13:05

Nem gyakran esik ennyi gól egy futsalmeccsen

Móga Richárd

Forrás: Bálint Kornélia

Fotó: Bálint Kornélia

Fölényes győzelmet aratott hazai környezetben a PTE-PEAC futsalcsapata az NB II. Nyugati-csoport felsőházi-rájátszásának hetedik fordulójában, így Élő Tibor együttese továbbra is őrzi második helyét a mezőnyben.

A legutóbbi meccset követően reálisan nézve kiderült, hogy a listavezető TFSE csapatát nem lehet megfogni, habár három körrel az idény vége előtt négy pont a különbség, így lehet azért még számolgatni. Ezúttal viszont gyakorlatilag egy percig sem volt kérdés, hogy a pécsi klub megszerzi-e negyedik győzelmét.

PTE PEAC-B Build&Trade–Haladás VSE II. 11–6 (5–1)

Férfi Futsal NB II., Nyugati-csoport, Felső-ház, hetedik forduló. Vezette: Kakuk (Fehérvári, Topálszki). PEAC: Molnár M. – Tóth M., Koronics, Bartal, Vénosz. Cserék: Bálint G., Aszalós, Palvek, Forró, Koller, Kovács A., Wilkesz. Vezetőedző: Élő Tibor. Haladás II.: Dobány – Körmendy, Vidák, Novák, Puhr. Csere: Kovácsics. Vezetőedző: Sziffer András.

Gólszerzők: Bartal (4., 12.), Bálint G. (7., 20.), Koronics (15.), Kovács A. (23.), Tóth M. (27.), Koller (33., 33.), Vénosz (39.), Forró (40.), illetve Körmendy (19.), Vidák (28.), Kovácsics (32., 32.), Dobány (39., 40.).

Bartal Bence, a PEAC csapatkapitánya: – Céljaink elérése érdekében mindenképpen nyernünk kellett. Láttuk, hogy az ellenfelünk nem a legfényesebb keretével érkezett, de próbáltuk komolyan venni a találkozót. Miután eldőlt a találkozó, a csapat kiengedett kicsit, de a győzelem volt a legfontosabb. Az biztos, hogy egy hét múlva egy végletekig kiélezett összecsapásra számítunk az UTE ellen, ahol azért lényegesen jobb teljesítményre lesz szükségünk.

Ez következik (05. 15.): PEAC–UTE (19.30).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában