NB II.-es foci

2023.05.21. 21:39

Nyerni nem tudott, de a célt részben elérte a Szentlőrinc

K. B.

Forrás: MW

Még az automatikus bennmaradást érő helyet is elérhette volna a labdarúgó NB II. utolsó fordulójában a Szentlőrinc SE, ehhez azonban a szintén feljebb vágyó Kazincbarcikát kellett volna legyőzni. A lőrinciek nem tudtak igazán veszélyeztetni az egész mérkőzésen, igaz, a hazaiak sem brillíroztak a vendég kapu előtt. A mérkőzést egyetlen gól döntötte el egy távoli szabadrúgást követően. A jobb oldalról érkező beadásnál Pálinkás emelkedett középen a legmagasabbra, s Bese kapujába fejelt.

Ugyan kikapott a Szentlőrinc, a Békéscsaba és a Nyíregyháza se tudott nyerni, így mindkettő mögötte végzett. Ezzel a piros-feketék várhatják a keddi osztályozó sorsolást.

KAZINCBARCIKA–SZENTLŐRINC 1–0 (1–0)
Labdarúgó NB II., 38. forduló. Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, 800 néző. Vezette: Antal Péter (Sinkovicz Dániel, Nagy Viktor)
KAZINCBARCIKA: Megyeri I G. – Szemere B., Lippai T., Heil, Süttő – Csatári (Ádám F., 74:), Nagy J. (Hleba, 74.), Kovács B. (Szabó B., 59.), Székely K. (Székely D., 66.) – Bacsa (Puska, 66.), Pálinkás. Vezetőedző: Csábi József
SZENTLŐRINC: Bese  – Farkas M. (Kiss-Szemán, 61.), Keresztes B., Tamás L. (Nagy Zs., 61.), Lénárt G.  – Havas (Erdélyi B., 80.), Kesztyűs M. – Pintér Á., Daróczi (Múcska, 69.), László D. (Rétyi, 69.) – Grumics. Megbízott edző: Pichler Gábor
Gólszerző: Pálinkás (44.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában