Kosárlabda

2023.05.24. 12:02

Remek mutatók, de valami még hiányzik

Móga Richárd

Forrás: AP

Fotó: Jessica Hill

Szombaton már tétmeccsen is megmutathatta a Rátgéber Kosárlabda Akadémia növendéke, Juhász Dorka, hogy nem véletlenül kapott helyet a Minnesota Lynx csapatában, szerda hajnalban pedig ismét parkettre lépett az Atlanta Dream ellen az észak-amerikai női kosárlabda-bajnokságban.

Egy hónapja még arról írhattunk portálunkon, hogy az amerikai profi női kosárlabdaliga (WNBA) játékosbörzéjén kiválasztották a pécsi kosárlabdázót, azóta pedig már két bajnokit is maga mögött tudhat. A Chicago Sky ellen csereként 14:48 percet töltött a pályán, ezalatt öt pontot szerzett és leszedett három lepattanót. Ezúttal pedig a 23 éves magyar center csereként 13:14 percet töltött a pályán, és leszedett négy lepattanót, továbbá kiosztott két gólpasszt is.

A mutatókra tehát nem lehet panasz, de az első győzelem még várat magára, ugyanis ismételten alulmaradt a Minnesota Lynx.

Eredmények: Minnesota Lynx–Chicago Sky 66–77, Minnesota Lynx–Atlanta Dream 77–83.

Juhász Dorkáék legközelebb Phoenix Mercury vendégeként bizonyíthatnak magyar idő szerint péntek hajnalban (04.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában