Kosárlabda

2023.05.27. 19:44

Teljesen más volt a két pécsi csapat mentalitása – reakciók

K. B.

Fotó: Löffler Péter

Nem tudta behúzni a harmadik győzelmet a PVSK-Veolia férfikosárlabda-csapata az NB I. B. Piros-csoportjának döntőjében, így vasárnap még egyszer vissza kell térnie az NKA Pécs otthonába, hogy végleg eldőljön a feljutás sorsa.

Szrecsko Szekulovics, a PVSK vezetőedzője: – Borzasztóan vágtunk bele az első és a harmadik negyedbe. Nem tudom, hogy miért izgultunk, ilyen rutinos játékosok, akik minimum 10 évet töltöttek el az A-csoportban nem lehetnek ennyire görcsösek. Én vagyok az edző, biztos én hibáztam. Teljesen mást láttam a pályán, mint amire számítottam. 31-ből 6 triplát értékesítettünk, nem tudtunk semmit bedobni. Köszönöm a szurkolóknak, amit értünk tettek!

Ivica Mavrenski, az NKA Pécs vezetőedzője: – Teljesen más mentalitással léptünk pályára, mint az elmúlt két mérkőzésen. A döntőt megelőzően sejtettem, hogy öt mérkőzésen fog eldőlni a bajnoki cím, és igazam lett. Találkozunk vasárnap!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában