Labdarúgás

2023.05.19. 20:30

Viccelődni próbált, de rosszul sült el a poén – már elkezdődött a kupadöntő

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

A finálé még el sem kezdődött, sőt, még csak hétközben tudták le a labdarúgócsapatok a Baranya Megyei Kupa elődöntőit, de az Ócsárd már bevitt egy találatot a Pécsváradnak.

A vártnál korábban kezdődött a kupaharc döntője, de a semleges szurkolók annál jobban szórakoznak. Csütörtökön büszkén osztották meg egyik cikkünket az „Ócsárd SE” közösségi felületén, azonban egy nem várt kommentelő, a Pécsvárad vezetőedzője, Varga László próbálta humorosra venni a figurát.

Fotó: Varga László/Pécsvárad

Ezt az összeszerkesztett képet tette közzé a tréner a bejegyzés alatt. Jól láthatóan kitért a két együttes legutóbbi egymás elleni meccseire, na meg a tavalyi kupasikerre. Továbbá három mondatot is hozzáfűzött: „Nagy tisztelettel gratulálunk a bajnoki címhez és a kupa szerepléshez! De elvisszük a labdát és a kupát is elöletek. Hajrá Foci!”

Ennél több nem is kellett az AutóCity Volkswagen Baranya Megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság idei bajnokának. Az oldal adminisztrátora egy nagyon egyszerű, de annál frappánsabb válasszal reagálta le a helyzetet:

 

Két hét ugyan van még a kupadöntőig (június 3.), de ha tovább nő a feszültség, akkor egy nagyon izgalmas fináléra készülhet a publikum.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában