Labdarúgás

2023.06.05. 18:10

A harmadosztály küszöbén toporognak

Móga Richárd

Fotó: Löffler Péter

Megnyugtató előnyre tett szert a Mohács labdarúgócsapata hazai környezetben a Dunaharaszti MTK ellen, de mégsem lehet megnyugodni, hiszen a Pest vármegyei együttes még mindig bízik az NB III.-ba való feljutásban, így még egy kőkemény kilencven perc vár majd Kvanduk János legénységére.

A szezon eddigi legfontosabb mérkőzését sikerrel vette a hétvégén a Mohács, így egy lépéssel közelebb került a dédelgetett álomhoz, de közben nagyon veszélyes is ez az eredmény. Két parádés találattal kerekedett felül ellenfelén a baranyai alakulat, azonban a Dunaharaszti MTK drukkerei mégis nagyon bizakodva nyilatkoztak a találkozót követően.

Kétgólos hátrány valóban nem a világvége, ráadásul a pesti bajnokságban az idei idényben a Dunaharszti MTK kapta hazai környezetben a legkevesebb találatot (12), plusz a harminchét szerzett góllal is lehet büszkélkedni. Az pedig már csak hab a tortán, hogy nem talált legyőzőre. Igaz, a Mohács sem kapott ki az idei szezonban vendégként, sőt, csupán két alkalommal kapitulált a megye egyes bajnok.

Ezekből kiindulva egy végletekig kiélezett, kőkemény második felvonásra lehet számítani vasárnap 17 órától a Dunaharaszti MTK Sporttelepén, ahol az összecsapás után az egyik brigád ünnepelheti az NB III.-ba való feljutást.

Kvanduk János, a Mohács labdarúgócsapatának vezetőedzője: – Különleges délután volt. Remek pálya, rengeteg néző, kiváló büfé, szépségdíjas gólok, kapusbravúrok, két jó csapat izgalmas mérkőzése. Ebben a szezonban még nem játszottunk ilyen iramú mérkőzést, de jól alkalmazkodtunk a kihívásokhoz. Az előnyünk megnyugtató, de egy dolgot nem tehetünk, hogy megnyugszunk. A döntés jövő vasárnap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában