NB II.-es osztályozó

2023.06.04. 19:13

A HR-Rent Kozármisleny megcsinálta, idegenben hármat lőve fordított helyzetén

K. B.

Fotó: Löffler Péter

A Kozármisleny labdarúgócsapatának nehéz helyzetből kellett indulnia Iváncsán az NB II-es osztályozón, hiszen egy héttel korábban az egyetlen gólt kapó csapat volt. Mindent megtettek azonban Kirchnerék, hogy változtassanak a helyzetükön, s Daru révén ez sikerült is viszonylag gyorsan. A csatár a 35. percben egy jobbról érkező beadást fejelt 10 méterről a jobb alsóba.

A fordulást követően aztán ismét lecsapott Daru, s ezzel már bennmaradó helyzetbe hozta a kék-fehéreket. A párharcot aztán Bor öntötte el, aki a 90. percben megszerezte azt a találatot, amire már nem válaszolhatott az Iváncsa. Így pedig két baranyai együttessel indul majd a szűkülő mezőnyű másodosztály.

IVÁNCSA KSE–HR-RENT KOZÁRMISLENY 0–3 (0–1)
Labdarúgó NB II.-es osztályozó, 2. mérkőzés. Iváncsa. Vezette: Berke (Szert, Szalai). 
IVÁNCSA: Varga Á. – Madarász B., Aradi Cs., Nyul K., Jova B. – Vallejos (Sili, 55.), Kovács S., Horváth B. (Fehér I., 62.), Suszter L. (Barta B., 62.) – Kercsó (Nagy-Kolozsvári, 89.) – Bányai P. (Salacz M., 89.). Edző: Tóth András. 
KOZÁRMISLENY: Lékai – Beke P., Gajág, Várkonyi, Turi T. – Nagy E. (Tölgyesi, a szünetben), Kirchner (Bartha L., 63.) – Vogyicska Balázs (Gránicz P., 72.), Kun B. (Bor D., 72.), Kosznovszky – Daru (Károly, 80.). Edző: Márton Gábor.
Gólszerzők: Daru (35., 61.), Bor D. (90.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában