Erősember verseny

2023.06.07. 18:10

Amíg sokan a medencében ülnek, addig zajlik a kamionhúzás, a kerékforgatás és az autófelhúzás is

Móga Richárd

Sebestyén János

Forrás: Prémium Média & Sport Management Zrt.

Közeleg a hétvége, ami remélhetőleg meghozza a jó időt is, ugyanis egy nagyon látványos és izgalmas versenyt rendeznek Harkányban, amit akár a medencében ülve is lehetne követni.

Az erősember versenyszámok egy végtelen halmaz. Szinte minden eszközzel, nehéz tárggyal, ami emberileg megmozdítható, lehet versenyszámot csinálni. A versenyszámokat általában úgy válogatják össze, hogy a végén kiderüljön, ki a legerősebb, a legrobbanékonyabb, plusz állóképességben is ki van ott a szeren. Tévhit, hogy az erősemberek csak erősek: valamilyen szinten atletikusság is szükséges és állóképesség. Képtelenség cipelős számokat végigcsinálni ezek nélkül.

Molnár Zsolt 
Forrás: Prémium Média & Sport Management Zrt.

Ezúttal a Premium Strongman League keretein belül következik a Páros Ob 2023, amelynek a Harkányi Gyógyfürdő és Strand ad otthont június 10-én, szombaton 14.30-tól. A versenyszámok között ott lesz a nézők szerint az egyik leglátványosabb, a kamionhúzás hámmal, de megtekinthető lesz a vikingnyomás, a kerékforgatás és az autófelhúzás is.

Hab a tortán, hogy a megmérettetések nagy része a medencéből nyomon követhető lesz, hiszen a legtöbb próbatétel a Lepke medence előtti színpadnál lesz lebonyolítva.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában