Labdarúgás

2023.06.04. 13:01

Ellenfeleikkel összefogva küzdhetnek az aranyért

Móga Richárd

Fotó: Nagy Lajos

Második alkalommal rendezik meg vasárnap a Baranya Megyei III. osztályú Csoportválogatottak tornáját, ahol a tavalyi évhez hasonlóan ismételten izgalmas, fordulatos mérkőzésekre lehet számítani. 
Ezzel a kezdeményezssel az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóságának célja az amatőr labdarúgás népszerűsítése volt. A tornán a III. osztályú bajnokság Czibulka Mihály, a Csík Jenő, valamint a Dárdai Ferenc Csoportjaiban szereplő legjobb labdarúgók mérkőznek meg egymással, a Baranya Megyei III. osztályú Csoportválogatottak torna győztese címért. 
Az MLSZ Baranya megyei Igazgatósága a csoportok Válogatott keretének és stábjának kialakításával Mesterfalvi Attilát (Hosszúhetény), Grósz Szilárdot (Misinai Sasok) és Ambrus Lászlót (Szajk) kérte fel.

Válogatott keretek

 
A csapatok negyvenöt perces körmérkőzést játszanak egymással. A tornát vasárnap rendezik meg Komlón, a Bányász Stadionban. 
A torna menetrendje: Czibulka M. cs.–Csík J. cs. (16.30), Dárdai F. cs.–Czibulka M. cs. (17.30), Csík J. cs.–Dárdai F. cs. (18.30).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában