Vívás

2023.06.08. 16:00

Remek helyezést ért el a pécsi tehetség

K. B.

Forrás: PTE PEAC

Elhozott egy bronzérmet a PTE PEAC tehetsége, Jakobi Júlia a junior vívók II. előválogató versenyéről, Tatáról. A klub beszámolója alapján Hibátlan csoportkört követően magabiztosan vívott egész nap, így tudta megismételni az első versenyen elért eredményét. Az egyetemisták többi versenyzője nem ért el dobogós helyezést.

A Villa Complov SC az idény utolsó Olimpici Grand Prix versenyén vett részt Békéscsabán. A gyermek (U13) lányok között lépett pástra Csonka Johanna, aki a csoportkör hat asszójából hármet megnyert, majd a hatvannégyes táblán 10-7 arányban alulmaradt román ellenfelével szemben, így a 39. helyen végzett a 65 fős mezőnyben.

A nyári szünet előtti utolsó kadét (U17) előválogató versenyen Tatán a komlóiaktól Végh Marcell szerepelt a 86 fős fiú mezőnyben. A csoportkörben hat asszójából kettőt nyert meg, majd 15–10 arányban alulmaradt BVSC-s ellenfelével szemben, így a 64. helyet szerezte meg, informálta róla lapunkat Csontos Gergely.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában