Labdarúgás, NB III.

2018.10.14. 17:23

A hajrában lőtt góllal nyertek a piros-feketék

Megszerezte második győzelmét a PMFC NB III.-as labdarúgócsapata, amely egy góllal nyert a Taksony vendégeként. A Kozármisleny hazai pályán beleszaladt a késbe a bajnoki címre hajtó Szeged-Grosics Akadémiával szemben.

K. Mayer András

Fotó: Löffler Péter

Zajlott az élet hét közben a PMFC-nél, hiszen elköszöntek Sárai György vezetőedzőtől, s a tegnap délutáni meccsen Kulcsár Árpád szakmai igazgató és Szabados József irányította a piros-feketéket. Sikeresen – és most ez volt a legfontosabb.

– A mérkőzés színvonala elég gyatra volt, mindkét csapat a biztonságra törekedett

– értékelt Kulcsár Árpád, a PMFC szakmai igazgatója. – A mi szempontunkból ez nem volt meglepő, hiszen az előző fordulók nem úgy sikerültek számunkra, ahogy szerettük volna. Éreztük, hogy fegyelmezett játékkal, folyamatosan koncentrálva ezt a meccset meg lehet nyerni. Az első félidő eseménytelen volt, a másodikban viszont egy picivel mi játszottunk jobban. Nagyon örülünk a győzelemnek, reméljük, hogy ez a siker kellő lökést ad a csapatnak a folytatásra, s az új vezetőedzővel minél több pontot tud majd gyűjteni a hátralévő őszi bajnokikon.

Taksony–PMFC 0-1 (0-0)

Labdarúgó NB III. Közép csoport, 10. forduló. Dunaharaszti, 150 néző. Vezette: Borbás. PMFC: Somogyi – Valkovszki, Romics, Juhász, Hanol – Erdős, Koller – Fujsz (Kesztyűs, 72.), Szellák, Varga T. (Pinczés, 90.) – Péter B. (Kiss K. 63.). Szakmai igazgató: Kulcsár Árpád.

Gólszerző: Kesztyűs (83.).

A Kozármisleny több sebből is vérzett a Szeged-Grosics Akadémia elleni bajnoki előtt, hiszen eltiltás miatt Beke és Nicsenko sem játszhatott, Fekete térdműtétre vár, Fiáth és Kiss M. pedig úgy játszott, hogy csak egyet edzett a héten. Meg is lett ennek a böjtje, a vendégek simán hozták a meccset.

– Egy nagyon jó erőkből álló Szegedtől szenvedtünk vereséget – értékelt Németh Zsolt, a Kozármisleny edzője. – A mérkőzés elején kétszer is nagyot hibáztunk, s máris kétgólos hátrányban voltunk. Megérdemelten nyertek a vendégek.

Kozármisleny–Szeged-Grosics Akadémia 0-3 (0-2)

Labdarúgó NB III. Közép csoport, 10. forduló. Kozármisleny, 300 néző. Vezette: Jakab G. Kozármisleny FC: Ipacs – Grabarics, Fiáth (Kiss M., a szünetben), Racskó, Kocsis – Horvát (Menyhei, 81.), Rácz – Márkvárt (Tóth Marcell, 55.), Turi, Wittrédi – Tóth Márk. Edző: Németh Zsolt.

Gólszerzők: Germán (15.), Coroian (18.), Hegedűs (59.).

További eredmények: Hódmezővásárhely–Iváncsa 1-2, Kecskemét–SZEOL 2-0, Paks II.–Bp. Honvéd II. 0-2, Rákosmente–Szekszárd 2-0, Dabas–Makó.

Következik: Iváncsa–Kozármisleny, PMFC–Dabas, Szentlőrinc–Rákosmente.

Képünk a PMFC egy korábbi mérkőzésén készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában