kosárlabda

2018.10.16. 12:00

A PVSK helytállt az OSE ellen

A PVSK-Kronosz Kiadó NB I. B-s férfikosárlabda-csapata a bajnokság Piros csoportjának talán legerősebb gárdáját, az OSE Lionst, azaz az Oroszlányt fogadta a hétvégén.

Sz. M.

Fotó: Laufer László

Juhász Olivér együttese ugyan becsületesen helytállt a bivalyerős kerettel rendelkező OSE ellen, de a győzelemre így sem volt esélye, igaz a pécsiek edzője szerint most is léptek egyet előre játékban a fiatalok. Erre szükség is lesz a jövőben, ugyanis a négy vereséget számláló kezdés után most jönnek majd a nyerhető meccsek a PVSK számára.

PVSK-Kronosz Kiadó–OSE Lions 71-102 (17-22, 14-28, 23-25, 17-27)

Kosárlabda-NB I., Piros csoport, 4. forduló. PVSK-Kronosz Kiadó: Bíró L. 12/3, Porrogi 5/3, Demeter 10, Popgyákunik 7/3, Olasz 15. Cs.: Berkics, Riskó 7, Erdei, Uros 11/6, Popadic, Benke, Mezei. Edző: Juhász Olivér.

Juhász Olivér: – Ez a meccs is beleillik a folyamatosan javuló tendenciánkba. Számunkra most kezdődnek azok a meccsek, ahol majd a győzelmek megszerzésének nehéz feladatával is szembe kell nézni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában