labdarúgás

2018.05.18. 13:58

Állítólag az illatok zavarták a játékvezetőket

Nem éppen megszokott, ám annál vidámabb focimeccset tartottak Kovácstelepen: a PMFC-Keresztes Lovagok NB II.-es női bajnokcsapata a korábbi és jelenleg is aktív játékvezetők alkotta Referee All Stars Blackbirds együttesével találkozott. A hölgyek bizonyították, hogy konyítanak a sportághoz, bizony sokszor állították megoldhatatlan feladat elé a láthatóan nagyon igyekvő „feketerigókat”, akik persze rögtön azzal védekeztek, hogy megzavarták őket a finom női illatok.

K. Mayer A.

A keménységért sem mentek a szomszédba Derkácsék, hiába volt vagy ötven kiló a különbség az összecsapó két játékos között, az igen jó felépítésű Molnár Máté nagyot repült egy jókora belépő után. Bár a sporik nem kedvelik a sok dumát a pályán, ezúttal ők szövegeltek igen sokat a második félidőben – addigra elfogyott a szusz, s emiatt beindult a vita.

PMFC-Keresztes Lovagok–Referee All Stars Blackbirds 5-7

Barátságos labdarúgó-mérkőzés. Pécs, Kovácstelep. Vezette: Horváth László és Pfaff Csaba. PMFC-Keresztes Lovagok: Varga Flóra, Világos Dorina, Eigner Eszter, Hartmann Szabina, Hideg Zsófia, Bocz Virág, Pápai Viktória, Sajabó Boglárka, Derkács Evelin, Grécs Daniella, Fábián Rebeka, Dudás Diána. Edzők: Rack Róbert és Pfaff Csaba. Referee All Stars Blackbirds: Tamás Armand, László József, Harmat László, Horváth András, Kovács István, Kovács Dávid, Molnár Máté, Ursprung Csaba, Ákli Krisztián, Véghelyi Zoltán, Györki Ákos, Karcagi Balázs, Keresztes Ambrus.

Gólszerzők: Hartmann (4), Rack, ill. Györki (2), Véghelyi (2), Ursprung, Molnár, László J.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában