Kézilabda, EHF Kupa

2018.10.14. 21:53

Egy álommal sajnos kevesebb, kiesett a Komló

Nem sikerült a továbbjutás a Sport36-Komló férfi kézilabdacsapatának az EHF Kupában, pedig a kék-fehér szurkolók Athénba is elkísérték kedvenceiket.

K. Mayer A.

Kilvinger Bálint együttese az első meccsen ötgólos előnyt szerzett (34-29), sajnos ez nem bizonyult elegendőnek: az Olympiakosz a visszavágón szintén öttel nyert, s idegenben lőtt több góljának köszönhetően megnyerte a párharcot. Az utolsó támadás egyébként a komlóiaké volt, akik le is húzták a labdát Markovicsnak, a balszélső azonban kapufára lőtte... Nagy kár érte, jó lett volna még egy kört menni.

– Egy gólon múlik az élet. Egy góllal jutottunk ide, most egy gólon múlott, hogy kiestünk – fogalmazott Kilvinger Bálint, a komlóiak vezetőedzője.

Az EHF Kupában vége a dalnak, jöhet a következő bajnoki: szombaton a Csurgót fogadják.

Olympiakosz–Sport36-Komló 27-22 (14-12)

Férfi kézilabda EHF Kupa, visszavágó. Sport36-Komló: Granics – Gebhardt 1, Obradovics 3, Sunajko 1, Grünfelder 2, Jerkovics 7, Markovics 6. Cs.: Selymes (k), Katzirz, Kovács M., Balázs S. 1, Matics, Szkokán 1, Manojlovity. Vezetőedző: Kilvinger Bálint.

Képünk egy korábbi mérkőzésen készült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában