Villány

2018.07.19. 16:25

Egy kis rozéval koccintottak a győztesek a dobogón

A Villányi Rozé Maratonon közel százötvenen indultak és remek hangulatban telt az eredményhirdetés is.

K. Mayer A.

Némi sportot is beiktattak a szervezők a Villányi Rozé Fesztivál keretei közé, s mint a pozitív visszajelzésekből kiderült, nagyon jól tették. A Villányi Rozé Maratonon közel százötvenen indultak, a komoly szintemelkedésekkel tarkított különleges, az Ördögárokban és a szőlőhegyek között vezető pálya elég nehéznek bizonyult.

– Ennek ellenére nagyon élvezték a résztvevők, így aztán jövőre is szeretnénk megrendezni – mondta lapunknak Borbás Adrienn szervező. – A győzteseknek járó kupa egyébként stílszerűen egy gravírozott borospohár volt, amelybe töltöttünk egy kis rozét. Remek volt a hangulat az eredményhirdetésnél.

A kategóriák győztesei. Női negyedmaraton: Szatmári Adrienn (49:30). Férfi negyedmaraton: Wittmann Tamás (53:31).

Női félmaraton: Prajczer Tímea (2:19:33). Férfi félmaraton: Fónai Ferenc (1:59:00). Félmaraton női páros: Mertálmodnijó (Ripszám Réka–Bányai Zsófia, 2:36:21). Félmaraton férfi páros: Running Men (Papp László–Szabó Dániel, 1:45:09). Félmaraton vegyes páros: Fittbike-te rajtolsz, én célba érek (Gosztolya József–Sütő Zsófia, 1:47:13).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában