Pécs

2018.01.18. 15:30

Erősíteni fog a PVSK

 Az utolsó három bajnokiját megnyerte, s végül huszonnégy ponttal a hetedik helyen zárta az őszi szezont a PVSK labdarúgócsapata a Gienger megyei I. osztályban.

K. Mayer A.

Nem csodálkoznánk rajta, ha Reith Róbert együttese tavasszal feljebb lépne, de az biztos, hogy nem lesz könnyű dolga.

– Nagy változások voltak a keretben a nyáron, ehhez képest nem szerepeltünk rosszul – mondta Reith Róbert, a PVSK vezetőedzője. – A számok alapján a védekezésünk rendben volt, mindössze tizenhárom gólt kaptunk, a hátul szereplő rutinosabb futballisták megoldották feladatukat. A támadójátékunk azonban nem volt az igazi, kevésszer találtunk be. Pedig ha lenne valaki, aki elöl képes a váratlan húzásokra, a jó megoldásokra, akkor az egy góllal elveszített mérkőzéseink máshogy alakultak volna.

Annak érdekében, hogy tavasszal feljebb lépjenek a tabellán, a tréner három-négy játékost szeretne szerződtetni, lehetőleg úgy, hogy a jelenlegiek közül maximum egy-két futballista távozik.

– Mennyiségben nem voltunk olyan sokan, örülnék neki, ha emelkedne a létszám, s ennek köszönhetően lenne egy kis versenyhelyzet. A célunk a dobogó lenne, de az világos, hogy a Pécsvárad nagyon elment a többiektől, megnyerte a bajnokságot. A jövő csapatát akarom építeni, szeretném a játékosaimtól viszontlátni azt, amit kértem tőlük.

A PVSK részt vesz a Csofém téli műfüves nagypályás tornán, emellett edzőmeccset játszik a Nagyatáddal, a Dombóvárral, a horvát Donji Miholjaccal, a Kaposvár U19-cel, a Szederkénnyel, és várhatóan a Szászvárral is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában