Futsal

2018.03.06. 19:55

Horváth László csapata zárt az élen

Az U11-es korosztály számára Sellyén rendezték meg a futsal megyei diákolimpiai döntőt, amelyen öt csapat vett részt: a Villány, a Sellye, a Pécsvárad, a Kozármisleny és a Szigetvár. A torna izgalmas meccseket hozott, s a Szigetvár lett az első.

K. Mayer A.

– Helyenként látványos, kombinatív játékkal szereztük meg az első helyet – értékelt Horváth László, a szigetváriak edzője. – A kiemelkedő kapusteljesítmény mellett a 2008-as születésű játékosok is átlag felettit nyújtottak. Megérdemeltük az első helyet, majdnem az összes mérkőzésen a mi akaratunk érvényesült. Szeretnénk megköszönni a lelkes szurkolótáborunknak is a biztatást.

A végeredmény: 1. Szigetvár, 2. Villány, 3. Pécsvárad.

A szigetvári csapat: Joós Máté, Cziner Botond, Halas Tamás, Molnár Benedek, Horváth Bendegúz, Nagy Olivér, Sólyom Belián, Dorozsmai Attila, Orsós Péter, Serdán Rikárdó, Komár Sándor, Szőllősi Gábor, Bosztonics Áron. Vezetőedző: Horváth László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában