boda

2018.01.17. 17:01

Győzelemre hajtanak

Március 17-én a Dabas ellen kezdi meg idei bajnoki szereplését a Divízió II.-ben a Boda Troopers amerikaifoci-csapata. A baranyaiak már el is kezdték az alapozást, hiszen nagyon készülnek az előttük álló bajnokságra.

Szakács M.

– Természetesen szeretnénk felülmúlni az előző szezonbeli szereplésünket, azzal a céllal vágunk neki a Divízó II.-nek, hogy meg akarjuk szerezni első bajnoki győzelmünket – árulta el lapunk érdeklődésére Nagy Gábor, a Troo-

pers edzője. – A tavalyi keretünk nagyjából együtt maradt, ez pedig azt jelenti, hogy sokkal több rutinnal rendelkezünk, amire lehet építeni.

Az ellenfelek nem lesznek ismeretlenek a bodaiaknak, egy újonc van csupán a mezőnyben, a Dunakeszi, róluk nem sokat tud senki.

– Erős lesz a bajnokság, nehéz meccseink lesznek, de készülünk rá – mondta el a szakember. – A legtöbb csapatról vannak is felvételeink, lesz mit elemezni. Most egyelőre a fizikai munkán van a hangsúly, edzőteremben kezdtük a felkészülést, de azért hétvégente egy kicsit már a taktikával is foglalkozunk. Februárban lesz egy edzőmeccsünk is, utána pedig már minden a bajnoki rajt jegyében zajlik majd.

A Boda most heti két edzéssel készül a szezonra, de Nagy Gábortól megtudtuk, hogy szeretné, ha hamarosan már hármat tudnának edzeni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában